Retail Breakfast Club


Bringing the Future of Retail to Life

Framflyttat Göteborg
Intresseanmälan

Det nya sättet att driva butik

Eventet är framflyttat. Vi återkommer så snart vi har ett nytt datum.

speaker_profile_jens

Butiksdöden är "fake news"

Jens Levin är VD och medgrundare till Sitoo, det molnbaserade kassasystemet för globala retailers. Han brinner för hur digitaliseringen kan hjälpa retailers världen över att lyfta kundupplevelsen till en helt ny nivå, online och i butik. Butiksdöden finns inte, det pågår en digital evolution.

Jens Levin

CEO och medgrundare, Sitoo

speaker_profile_tomas_1

Lojalitet skapas i det fysiska mötet med kunden

Tomas Pinås är försäljningsdirektör på Maze Feedback. Han arbetar med verktygen Voyado CRM och Maze vardagsträning på uppdrag av kunder som KappAhl och Apoteket, för att öka konkurrenskraften och använda information om kunden i syfte att ändra medarbetarnas beteende.

Tomas Pinås

Försäljningsdirektör, Maze Feedback

speaker_profile_avatar_1

Talare presenteras inom kort - håll utkik!

En representant för ett ledande varumärke, som med utgångspunkt från den egna verksamheten delar med sig av erfarenheter, insikter och inspiration och ger sin syn på vad som krävs för att lyckas med framtidens retail.

Agenda

08:00
-
09:00

Frukost och demo

Morgonen börjar med en trevlig frukost. Kom, ta en kaffe och lite gott att äta. Ta chansen att få en demo och registrera dig, innan det är dags för seminariet.

09:00
-
10:30

Föreläsningar

Lyssna, inspireras och få nya insikter från marknadens ledande aktörer om hur drivna, globala varumärken med digitaliseringens hjälp får ett försprång i konkurrensen.

10:30
-
11:00

Mingel och eftersnack

Stanna kvar, nätverka och ställ frågor till Jens, Tomas och branschkollegor om framtidens retail och hur den digitala utvecklingen förändrar kundupplevelsen.

Vi ses på

Filmstaden Bergakungen
Skånegatan 16 B, 402 22 Göteborg, Sverige

Hitta hit

Intresseanmälan

Vi återkommer med ett nytt datum så snart som möjligt.

rbc_sitoo_presentation

Retail Breakfast Club

Varje år samlas retailers, experter och leverantörer från hela Norden i Stockholm för att delta i Retail Breakfast Club. 

rbc_google_presentation

Google

Anna Wikland, Industry Head Retail på Google, berättade om den snabba digitala utvecklingen och framtidens detaljhandel.

rbc_facebook_presentation

Facebook

Sam Rihani, Sverigechef på Facebook, berättade om förflyttningen till mobilen och vikten för handlarna att vara där kunderna befinner sig.

rbc_spotify_presentation

Spotify

Joel Brosjö, Vice President Soundtrack Your Brand, Spotify Business, berättade om hur musikens kraft påverkar köpupplevelsen.